ESKÜVŐI CSOMAGJAIM RÉSZLETEIRŐL ÉRDEKLŐDJ ÜZENETBEN

  • különböző csomagok attól függően hány órára lenne szükségetek
  • fotók átadása 4 héten belül
  • korlátlan konzultáció
  • 60 oldalas útmutató, tele tippekkel számotokra
  • segítség az idővonalad kialakításában
  • 1 évig elérhető online jelszavas galéria nagy felbontású képekkel
  • díszdobozos pendrive


- KEDVES SZAVAK -

"Marcsit választottuk fotósnak esküvőnkre, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Gyönyörű képeket készített, amiért nagyon hálásak vagyunk Neki. A vele való munka felszabadító, nem feszengtünk egy percet sem, a fotók visszaadják valódi énünket. Amikor kellett, instruált minket, amikor kellett, a háttérben láthatatlanul dolgozott a videósokkal profin együttműködve. Marcsi többek között barátságos, laza, rugalmas, gyors. Örülünk, hogy velünk volt életünk második legfontosabb napján, jó szívvel ajánljuk őt!

Regina & Balázs

"Habár a korábbi referenciáid alapján is tudtuk, hogy megtaláltuk, akit keresünk, de amikor a saját képeinket megláttuk, mégis minden elképzelésünket felülmúltad. Oda vagyunk a jegyes fotóinkért és az esküvői képeinkért is. Pont olyanok, amilyeneknek elképzeltük őket. Már a jegyes fotózás anyagait nézegetve is imádtuk, ahogyan elkapod a szép pillanatokat! Egyszóval, annyira boldogok vagyunk, hogy Rád találtunk és iszonyúan hálásak. Arról nem is beszélve, hogy egy fantasztikus embert ismerhettünk meg!"

Virág & Levi

"Te voltál nekünk a biztos pont, amikor elkezdtük szervezni az esküvőt és abszolút nem csalódtunk, mert szokás szerint csodálatosak lettek a képek! Rengeteg képet találtam ami instant szerelem lett! A részletfotók is gyönyörűek lettek, imádom! Összességében annyira jól visszaadják a képek a nap hangulatát. A lányokról is egy csomó kép van, amit imádok Szerintem még nagyon sokáig fogom nézegetni az összes képet, mert akárhányszor végigmegyek rajtuk újabb és újabb kedvenceket találok."

Dorka & Tomi

"Sikerült minden fotót végignéznünk Philippel. Először is szeretném elmondani, hogy szuper gyönyörű képek születtek! Imádjuk őket és a lehető legjobb döntésnek tartom, hogy Téged választottunk. Mostmár nyugodt szívvel bevallhatom Neked azt is, hogy Te voltál az első szolgáltató, akit kiválasztottam. Jóval a helyszín és minden egyéb előtt tudtam, hogy Téged szeretnélek választani majd fotósnak és ez a megérzés 100%-ig be is igazolódott. :)"

Dóri & Philipp

let's tell your story

HA NEM CSAK SZIMPLA KÉPEKRE VÁGYTOK

Kövess Instagramon is!

@wolfmaria.photo