VÍZIÓM

AVAGY ÉN VAGYOK AZ A FOTÓS AKIT TÉNYLEG KERESTEK?

Nem hagyományos képekre vágysz.

— Távol állnak tőled a beállított képek.

Félénk vagy a kamera előtt de mégis szeretnél vagány, laza képeket.

Szeretsz jelen lenni és valóban átélni a pillanatokat az életedben.

Jobban szereted a kicsi és személyes dolgokat, mint a nagyszabású eseményeket.

Úgy gondolod, hogy a tökéletesség unalmas.

Nem félsz olyan esküvőt rendezni, amilyenre valóban vágysz.

Örülsz a vizuális kísérletezésnek és szereted a kreatív ötleteket.

Célom, hogy olyan képeket készítsek amelyek érzelmeket váltanak ki, szórakoztatnak, időnként megbotránkoztatnak, energikusak és valódiak.


Azt szeretném, hogy emlékezzetek arra, hogyan nézett ki az esküvőtök napja, de ami még fontosabb, milyen érzés volt ÁTÉLNI.

WOLF MARIA PHOTO

VALÓDI TÖRTÉNETEK

"NEM HISZEM, HOGY VAN TÖKÉLETES RECEPT ARRA, HOGY JÓ FOTÓS LEGYÉL, CSAK LÉGY ÖNMAGAD, ÉS ADD ÁT AZT, AMI BENNED VAN."AMIKOR ESKÜVŐRŐL VAGY magáról az ÉLETRŐL VAN SZÓ, MINDIG JOBBAN SZERETEM ELKÉPZELNI, HOGY MI KÖVETKEZIK, ÉS ÍGY NEM CSAK EGY NAP TÖRTÉNETÉT HOZOM LÉTRE, HANEM VIZUÁLIS ÖRÖKSÉGET IS SZERETNÉK ADNI A KÉPEIM ÁLTAL. LEGYEN AZ EGY JEGYES FOTÓZÁS VAGY ÉPP EGY CSALÁDI TÖRTÉNET részlete.

Az oldalamon nem TALÁLSZ BEST-OF VÁLOGATÁSOKAT, CSAK IGAZI TÖRTÉNETEKET. SAJNÁLOM, HOGY CSALÓDÁST KELL OKOZNOM, DE NÁLAM NINCS OLYAN, HOGY PORTFÓLIÓ.


TUDOM, HOGY EZ NEM TÚL GYAKORI, HOGY EGY FOTÓS NEM A LEGJOBB FOTÓIT MUTATJA BE, ÉN EGYSZERŰEN INKÁBB TÖRTÉNETEKET MESÉLEK.

SEMMI BAJOM A PORTFÓLIÓKKAL, DE SZERETNÉM ÁTADNI EGY EGÉSZ NAP TÖRTÉNETÉT ÉS HANGULATÁT.


EZÉRT A SZTORIKNÁL TÖBBNYIRE TELJES TÖRTÉNETEKET FOGSZ LÁTNI, LEGALÁBB 100 FOTÓBÓL ÖSSZEÁLLÍTOTT SOROZATOKAT, NEM PEDIG 30 ERŐS FOTÓBÓL ÁLLÓ SZŰK VÁLOGATÁST.


"SZÁMOMRA AZ ÉRZELMEK ÉS A RÉSZLETEK TEREMTENEK HANGULATOT, ÉS EZEK A HANGULATOK ÉS ÉRZÉSEK AZOK, AMIKRE SZÜKSÉGÜNK VAN, HOGY ÁLTALUK VISSZAREPÜLJÜNK A MÚLTBA."
SZERETNÉLEK MEGISMERNI ÉS ELMONDANI A TE EGYEDI TÖRTÉNETED, MERT EZ AZ EGÉSZ NEM CSAK A FOTÓKRÓL SZÓL, HANEM RÓLATOK IS.